Veelgestelde vragen

Kan iedereen lid worden?
Ik ben 27 jaar en niet hulpbehoevend. Kan ik dan toch lid worden van Voor elkaar?’

De naam van de ledenservice zegt het eigenlijk al: Voor elkaar. Niet alleen cliënten van de RSZK en Joris Zorg, veelal ouderen, chronisch zieken en gehandicapten, kunnen lid worden. Iedereen kan zich aansluiten bij de ledenservice.
Iedereen kan dus lid worden van Voor elkaar. In samenwerking met de aangesloten (lokale) partners, willen de RSZK en Joris Zorg er zijn voor elkaar en voor de leden. Wij geloven in de kracht van de lokale samenleving én om er voor elkaar te zijn.

Hoe gaan de RSZK en Joris Zorg om met mijn persoonlijke gegevens?

Om lid te worden van Voor elkaar hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig, zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, bankgegevens, etc. Dit is om de dienstverlening optimaal te laten verlopen. Het beschermen van de veiligheid en privacy van uw persoonlijke gegevens is niet alleen in uw belang maar ook in het belang van de RSZK en Joris Zorg.
Wij garanderen dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen.

Hoe kom ik in contact met een partner?

Al onze partners worden, met hun contactgegevens, vermeld op de website van Voor elkaar. De partners worden onderverdeeld in verschillende categorieën. Bent u op zoek naar een bepaalde partner, klik dan op één van deze categorieën. Als u juist naar een partner dichtbij op zoek bent, kunt u uw postcode invoeren. De partner, die het dichtst bij u woont, staat dan bovenaan in de lijst van partners.
Bent u geïnteresseerd in een aanbieding van één van onze partners? Ga dan naar de winkel van de partner of neem contact op met de partner zelf.

Ik maak gebruik van Huishoudelijke Hulp & Co. Kan ik dan ook lid worden en gebruik maken van de voordelen van Voor elkaar?

Zoals hierboven al beschreven wordt, is Voor elkaar voor iedereen bedoeld. Jong of oud, allochtoon of autochtoon, groot of klein, gehandicapt of geen beperkingen. Voor iedereen zit er wel iets bij. Zo krijgt u korting op bijvoorbeeld een zorgverzekering, maar ook op de boodschappenservice, de maaltijdservice, uitjes, workshops, de vlaai bij de bakker, het boeketje bloemen of de aantrekkelijke aanbieding in het restaurant.