Hoe werkt Voor elkaar?

Als lid van Voor elkaar profiteert u met de ledenpas van kortingen en voordeel op verschillende producten en diensten bij aangesloten bedrijven. Zo ontvangt u als lid bijvoorbeeld korting op verzekeringen en kunt u profiteren van aantrekkelijke korting op uitjes. Er zit voor iedereen wel iets bij!

Hoe werkt ledenservice Voor elkaar?
Iedereen kan lid worden van ledenservice Voor elkaar. Bent u nog geen lid? Klik hier om om u eenvoudig in te schrijven. Voor vragen of meer informatie staan de medewerkers van de Servicedesk (088 - 245 77 95) graag voor u klaar. 
Bent u al lid? Dan is het goed om te weten dat het lidmaatschap geldig is voor alle gezinsleden, die op hetzelfde adres wonen.

Op deze website kunt u zien welke bedrijven zijn aangesloten bij Voor elkaar. U kunt bedrijven zoeken in de diverse categorieën, maar u kunt ook gebruik maken van de zoekfunctie.  Als u op de pagina ‘Uw aanbieding dichtbij’ uw postcode invoert komen de bedrijven bij u in de buurt in beeld.

Ledenpas
Als lid ontvangt u na uw aanmelding de Voor elkaar-ledenpas. Op vertoon van deze pas kunt u profiteren van de aanbiedingen bij de aangesloten bedrijven. Bent u geïnteresseerd in een aanbieding van één van deze bedrijven? Ga dan naar de winkel van het bedrijf of neem contact op met het bedrijf zelf. Alle contactgegevens staan vermeld op deze website.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over ledenservice Voor elkaar? Neem dan contact op met onze Servicedesk via 088 – 245 77 95 of via info@lsp-voorelkaar.nl.

Klik hier voor het 'privacybeleid RSZK Voor elkaar' en 'Gebruiksvoorwaarden RSZK Voor elkaar'.